Međunarodni turnir limača NK Nur 2012

Ispis

Na kraju natjecateljske nogometne sezone 2011/2012 NK "NUR" organizira turnir u nogometu za selekciju limača.

 


 

REZULTATI TURNIRA (pdf)- NOVO!
USKORO OPŠIRNIJE...

 

 


 

To su djeca rođena  2001 god. i mlađa. Na turniru nastupaju i klubovi iz BiH te će turnir biti međunarodni.

Turnir će započeti 09. lipnja, a završiti 10. lipnja 2012 godine. Turnir će se održati na SRC Borovje – igralištu NK Nur-a kraj Islamskog centra u Zagrebu. Na turniru nastupa 16 ekipa sa oko 200 igrača, a sa trenerima i stručnim osobljem broje korisnika će biti oko 230. Prema plasmanu svi sudionici će biti nagrađeni. Planira se da turnir postane tradicionalan i u budućnosti u kalendaru ZNS-a.

Voditelji programa biti će Mumin Hodžić nogometni trener UEFA "B" i sportski direktor kluba te Stanislav Kljutić nogometni trener UEFA "B" i voditelj škole nogometa u Nur-u i trener limača (ekipe koja će učestvovati na natjecanju).

Medalje će ostale uzvanike dodijeliti i igrači prvoligaša Lokomotive (Martinac, Picak, Kramarić, Mesarić).


 

Uz domaćina NK Nur nastupaju momčadi: Lokomotive, Haška, Otvorene škole Dinama, Rugvice, Zvijezde(Gradačac), NK MAKSIMIR, NK MLADOST(B), NK SAVA(J), NK ZET, NK CONCORDIA, NK Karlovac, NK Jedinstvo (Vučkovci) te NK STUP - STEP JUNIOR SARAJEVO.

Iznimno nam je drago da su dolazak potvrdili naši sportski prijatelji iz Sarajeva s kojma planiramo ostvariti dublju suradnju na dugoročnom planu, uz posebne zahvale gosp. Kemalu Habibiji iz NK STUP


Jedan od pokrovitelja turnira biti će McDonald's i Dona koji su do sada potvrdili pokroviteljstvo pa se ovim putem želimo zahvaliti gđi. Vileti Ille iz McDonald's.

Ovom prilikom zahvaljujemo Vijeću bošnjačke nacionalne manjine grada Zagreba sa predsjednikom vijeća gosp. Kemalom Bukvićem na pomoći u financiranju turnira.

Haro

Copyright NK Nur | Izrada i razvoj IGRACI.com |