Seniori: NK NUR -NK BOTINEC 3:1

Ispis

NK NUR -NK BOTINEC 3:1 (Prskalo 2x,Subašić)

PRENOSIMO iz Večernjeg lista: Uzbudljivo je bilo na utakmici Nur - Botinec.


- Sudac Martin Čutura je izgubio sve konce utakmice u 70. minuti kada je dosudio jedanaesterac za domaćina. U skoku su se našla dva naša igrača i jedan suparnički nakon čega je lopta došla u peterac i onda izbijena u korner. Sudac je tek nakon kornera dosudio najstrožu kaznu za domaćina, vjerojatno puštajući prednost što je neshvatljivo ako je prekršaj bio unutar šesnaesterca - počeo je priču Igor Bućan, tajnik Botinca.

Nakon silnih prosvjeda gostiju, sudac je otišao do pomoćnog suca Šimca.

- Pitao je svog pomoćnika što da radi, no Šimac je rekao da ništa nije vidio. Nakon toga Čutura mijenja odluku i dosuđuje prekršaj u našu korist. Tada nastaje gužva jer su ga opkolili domaći igrači i on od straha ponovno pokazuje na jedanaesterac. Nitko od prisutnih nije mogao vjerovati da se ovakve stvari mogu događati na jednoj službenoj utakmici. Osobno nisam nikad vidio ništa slično. Prekid je trajao šest, sedam minuta, a u jednom trenutku je izgledalo kao da će se glavni sudac rasplakati i otići s travnjaka - rekao je Bućan.

Delegat Jović nakon utakmice nije vidio ništa sporno.

- Nije htio ništa komentirati, ponašao se kao da nije niti gledao utakmicu - rekao je Bućan.

Stanislav Kljutić, pomoćni trener Nura, kratko je rekao:

- Sudac se neshvatljivo pogubio. Tko zna što mu je bilo u glavi.

Rezultati 26. kola Prve ZNL: Concordia - Ivanja Reka 0:1, Sesvetski Kraljevec - Prečko 1:1, Špansko - Croatia-Prigorje 4:1, Odra - Mladost 1:2, Sava - Zet 1:1, Nur - Botinec 3:1, Dinamo - Ponikve 3:1, Šparta-Elektra - Sloga-Gredelj 5:0; poredak: Špansko 56, Dinamo 55, Ivanja Reka 54, Šparta-Elektra 49, Nur 49, Ponikve 47, Concordia 45, Prečko 36, Croatia-Prigorje 36, Sesvetski Kraljevec 32, Odra 26, Zet 25, Sava 24, Mladost 21, Sloga-Gredelj 1.

Haro

Copyright NK Nur | Izrada i razvoj IGRACI.com |